Регистрация

Сос от цвекло с розмарин

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
25 May
|
Видяна:
740
Оцени рецептата

140 г консервирано цвекло, отцедено

2 пресни стръка розмарин

Щипка сол

55 мл червено вино

1/2 ч.л. масло (по желание)

 

Отцедете сока на цвеклото през сокоизстисквачка. Изсипете сока в малка тенджерка на умерен огън, докато закипи около стените. Добавете розмарина и солта. Варете до желаната консистенция. Добавете червеното вино, отстранете от огъня. Махнете клончетата розмарин. Ако ще използвате масло, го добавете сега и смесете хубаво. Поднесете.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта