Регистрация

Папуда с ориз

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
13 Dec
|
Видяна:
570
Оцени рецептата

Папуда, почистена

1/2 глава лук

1 с.л. пипер

телешко месо

1 ч.л. универсална подправка за пилешко

1 малка сладка чушка

лют червен пипер или лют сос

 

Накиснете папудата във вода за една нощ в хладилника. Измийте месото и го сложете заедно с папудата в голяма тенджера с много вода. Добавете сол на вкус. Когато заври, намалете огъня до умерен. Добавете малко вода, ако е необходимо. След около 20 минути, добавете чушката, лука и още подправки, ако прецените.

 





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта