Регистрация

Мока пудинг

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
26 May
|
Видяна:
533
Оцени рецептата

1/2 ч кристална захар

3 с.л. царевично нишесте

3 с.л. какао на прах

1 ч.л. разтворимо кафе на гранули

2 ч студено мляко

1 ч.л. ванилов екстракт

 

В тенджера, разбъркайте добре захарта, царевичното нишесте, какаото на прах и разтворимото кафе. Постепенно се прибавя млякото, докато са смесени. Гответе на умерен огън, като се разбърква често, докато сместа се сгъсти и заври. Отстранете от огъня. Прибавете ванилията. Излива се в купички и се охлажда на стайна температура в продължение на един час. Оставете в хладилника, до сервиране.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта