Регистрация

Лимонов пай

Автор:
marcheva
|
Дата:
24 Sep
|
Видяна:
381
Оцени рецептата

115 г масло, разтопено

6 яйца

2 ч захар

1/3 ч царевично нишесте

1/2 чаша течна сметана

Сокът на 6 лимона

1 готов блат за пай, неизпечен

 

Смесете разтопеното масло с яйцата и захарта с електрически миксер на умерена скорост за 2-3 минути или докато са добре смесени. Добавете царевично нишесте в сметаната, за да се разтвори, след което се изсипва в яйчената смес. Добавете лимоновия сок и се разбърква много добре. Изсипва се в блата за пай. Печете 1-1/2 часа на 150 градуса докато се зачерви отгоре. За да проверите дали е готово, разклатете леко съда. Плънката трябва да е стегната.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта