Регистрация

Лек сос Алфредо

Автор:
yordanka
|
Дата:
24 Oct
|
Видяна:
742
Оцени рецептата

1/4 ч сгъстено мляко, обезмаслено

115 г пармезан - прясно настърган

Прясно смлян черен пипер

225 г паста

За гарниране:

Прясно нарязан магданоз

 

В голяма тенджера, сложете кондензираното мляко до къкри над умерен огън. Добавете пармезана и веднага след като се разтопи и сосът се е сгъстил, се изсипва върху сварената паста. Поръсете с пипер на вкус.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта