Бяло чили
Категории
- Агнешко /103/
 - Алкохолни напитки /28/
 - Барбекю /82/
 - Билки и подправки /2/
 - Боб и зърнени храни /316/
 - Бонбони /66/
 - Бързо и лесно /24/
 - Вегетариански /162/
 - Гарнитура /55/
 - Говеждо месо /347/
 - Десерти /949/
 - Дивеч /44/
 - Желета и конфитюри /26/
 - За деца /8/
 - Закуска /242/
 - Зеленчуци /90/
 - Зърнени /5/
 - Касероли /100/
 - Колбаси /28/
 - Консервиране /40/
 - Курабийки /348/
 - Мексиканско /163/
 - Морска храна /290/
 - Напитки /81/
 - Ориз /120/
 - Основни /221/
 - Основно ястие /404/
 - Паста /379/
 - Патица /16/
 - Печива /315/
 - Пикантни /126/
 - Пиле /259/
 - Плодове /54/
 - Подправки /17/
 - Празнични /27/
 - Предястия /1342/
 - Регионална кухня /135/
 - Рецепти за домашни любимци /1/
 - Салати /309/
 - Сирене /87/
 - Сладкиши и десерти /263/
 - Снаксове /24/
 - Сосове /252/
 - Супи /469/
 - Торти /324/
 - Уред за бавно готвене /102/
 - Хляб /164/
 - Храна за домашни любимци /1/
 - Шоколад /25/
 - Ядки /19/
 - Яйца /55/
 - Ястия с плънка /42/
 - Яхнии /54/
 
2 с.л. зехтин
900 г пилешки гърди, нарязани на кубчета
1 ч нарязан лук шалот
6 ч.л. чесън, счукан
4 ч консервирани домати, неотцедени
740 мл пилешки бульон
2 ч нарязано зелено чили
1 ч.л. риган
1 ч.л. кориандър
1/2 ч.л. кимион
4 консерви боб, отцеден
6 с.л. сок от лайм
1/2 ч.л. черен пипер
1/2 ч настърган Чедър
Намажете голям тиган с малко мазнина. Добавете зехтина и сгорещете на средно силен огън. Добавете пилешкото и се разбърква за 3 минути или до готовност. Извадете месото от съда и оставете настрана. Добавете лука шалот и чесъна в същия съд и запържете до омекване. Прибавете доматите, пилешкия бульон, лютите чушки и подправките. Оставете да заври, намалете котлона и оставете да къкри за 20 минути. Добавете пилешкото и боба, гответе 5 минути, прибавете сока от лайм и черния пипер. Оставете да заври. Сложете всичко в уреда за бавно готвене и гответе 8 часа. Сервирайте в купи, гарнирано със сирене.


ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ