Рецепти от блога
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
3/4 ч лук, нарязан 3 с.л. пилешки бульон 2 ч консервирани несолени домати 1 ч.л. босилек 1 скилидка чесън, счукан 1/4 ч.л. прясно смлян черен ... виж още »
450 г телешки стек 1/2 ч брашно 1/2 ч.л. сол 1/4 ч.л. пипер 2 с.л. мазнина от бекон или рапично олио 2 с.л. брашно 2 ч ... виж още »
1/3 ч фино нарязан зелен лук 1/3 ч нарязан лук 2 ч.л. ситно настърган пресен корен от джинджифил 1 с.л. несолено масло 1 1/2 ... виж още »
4 пилешки гърди без кожа и кости 1 консерва крем-супа от гъби 1 консерва крем-супа от целина 1 ч пилешки бульон 1 бучка маргарин, ... виж още »
1,3 кг пилешко месо, нарязано на порции 6 ч гореща вода, разделени 2 големи стръка целина, нарязана на тънки филийки 1 ч моркови, ... виж още »
500 г пилешки бутчета, обезкостени 1 голям картоф, нарязан на малки кубчета 2 ч смесени зеленчуци 1 голяма глава лук, нарязан 2 с.л. зехтин 1 ... виж още »
2 ч.л. маргарин 1 глава лук, нарязан 1 ч булгур или грухана пшеница 1/4 ч стафиди 1/4 ч сушени кайсии, нарязани 2 ч врящ пилешки ... виж още »
4 пилешки бутчета 3/4 ч малцов оцет 1/2 ч сухо бяло вино 2 големи лука шалот, нарязани на тънки филийки 2 с.л. листа босилек, ... виж още »
1 голямо пиле, нарязано на 4 2 моркова, обелен и нарязани на кубчета 1 лук шалот, тънко нарязан на филийки 4 ябълки 450 г ... виж още »
3 ч сварен ориз 250 г консерва грах, отцеден 190 г риба тон в собствен сос, отцедена и натрошена 3/4 ч нарязана целина 1/4 ... виж още »
170 г тофу 2 моркова, обелени, настъргани 2 стръка зелен лук, фино нарязан 1/2 ч фино нарязан магданоз 2 яйца 225 г скариди, рачешко или ... виж още »
1 ч кетчуп 1 с.л. мед 1 с.л. кафява захар 2 с.л. оцет 2 ч.л. лют сос 1 ч.л. лют пипер 1/2 ч.л. мащерка 1 ч.л. черен ... виж още »
900 мл олио 1,2 кг пилешки гърди, без кожа и кости 2 ч броколи, накъсани на цветчета 225 г пресни гъби, нарязани на ... виж още »
3 средно големи рака 50 г лук шалот 2 зелени чилита 3 скилидки чесън 3 резена джинджифил 25 г кокос 1/2 ч.л. куркума 1/2 ч.л. сминдух 1/2 ч.л. ... виж още »
40 г гъби шийтаке, сушени, нарязани 2 ч течност от накисването на гъбите 3 с.л. тамаринд 2 ч пшеничен глутен 1 ч нарязан лук 1/2 ... виж още »

