Регистрация

В Деня на изневярата – уроци по съблазняване с храна

09 Jan 2023   /   nina123   /   Видяна: 7884
В Деня на изневярата – уроци по съблазняване с храна

Каква храна се поднася на потенциален партньор, за да се гарантира дълга и страстна нощ?

 

През 2012-а година френският международен сайт за запознанства Gleeden съобщава, че датата, на която регистрира най-много нови потребители и готовност за изневяра е 9-и януари. Други уебстраници, предлагащи услуги от типа отговарят, че най-много хора с брак или във връзка също се регистрират при тях в края на първата януарска третина. Така неофициално през 2016-а година датата 9-и януари е обявен за Международен ден на изневярата. Оказва се, че това е най-възможната дата половинката ви да кръшне или пък вие да се хвърлите в авантюра. Затова внимавайте или се оправдайте пред себе си, че днес всичко е позволено. А ето и храни, с които да сте сигурни, че съблазнителната вечеря ще прерасне в нещо повече.

1. Мирис на печена шунка разгръща порива за палави игри. В книгата „Сексът на многократния оргазъм“ от Мантак Чиа и съавтори се обяснява, че да изпечете тостове с шунка на половинката е начало на любовната игра. При нежната термична обработка (шунката се докосва до топлината през филийки хляб) във въздуха се отделят аромати, които човек асимилира като деликатен мирис на чисто и възбудено тяло. Тези благоухания блазнят и по време на хапване, а топлината на ястието допълнително раздвижва кръвта. Затова колкото и комерсиално да ви звучи да посрещнете потенциален партньор на топли сандвичи с шунка у дома си, имайте наум, че зад обикновените печени филийки с колбас и плочка кашкавалче, се крие нещо много повече.

2. Кремообразни сладкиши в чаша. Вместо да се занимавате да диплите сложни десерти и да въртите домашни бонбони, пленете желаната цел с обикновен сметанов или яйчен крем, красиво сервиран в чаша. Проучване на сексолози към университета в Харвард доказва, че колкото повече се потапя лъжичка в ефирен крем и след това се облизва, толкова повече подсъзнанието започва да бленува за телесна близост. Изберете една от множеството ни лесни рецепти за крем в чаша, сгответе набързо и не забравяйте да сервирате с малка десертна лъжица.

3. Комбинацията от морски дарове и вино убива задръжките. Ако все пак искате да сготвите изискана вечеря, на която да се докажете в кухнята, но след това планирате да блеснете и в спалнята, заложете на комбинацията от морски дарове и качествено вино. Доказано е, че морските дарове съдържат голямо количество феромони и дори участват в медицински продукти за повишаване на либидото. Най-емблематични в това отношение са стридите, но също можете да постигнете успех със скариди, Сен Жак, калмари, октоподи, рапани и миди. И докато прекаляването с тях води до по-силна страст, то помнете, че с виното не е така. Една чаша отпуска мозъка и нервната система и задръжките падат. С втората обаче има шанс да се появи по-силно притеснение.

4. Хрупкавите зеленчуци със сос провокират устните да поискат целувка. Това е ново проучване, направено от немски специалисти, които въобще не са целели да доказват страстната страна на яденето на зеленчуци. В рамките на изследване, посветено върху дъвкателния апарат те обаче откриват, че хрускането на свежи салати повишава либидото. Причината е в специфичното движение и натиск на устните, което наподобява усещане за целувка. Ако има и сос, който да бъде облизан, подсъзнанието сравнява чувството с това от страстно впиване в партньора.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

5-те афродизиака, с които прекаляваме по Коледа

Обилната празнична вечеря зарежда тялото с полова мощ. виж още »

Българи създадоха бял фъстък Орфей – мощен афродизиак

Учени от Садово селектираха нов вид фъстъци – бели, едри, нискокалорични, здравословни и даряващи потентност. виж още »

Изобилие от сладкиши за страстна нощ

С подходящия десерт можете да спечелите благоразположението на половинката. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта