Регистрация

Тиква с ямс

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
29 Dec
|
Видяна:
1388
Оцени рецептата

1 малка глава лук, нарязан

2 с.л. масло

450 г тиква, сварена, нарязана на парчета от по 2-3 см

2 средно големи ямса или сладки картофа, сварени, нарязани на парчета от по 2-3 см

1 чаша кокосово мляко

1/2 чаена лъжичка сол

1/2 чаена лъжичка канела, смляна

1/4 чаена лъжичка карамфил, смлян

 

Запържете лука в маслото на умерен огън, докато омекне. Добавете останалите съставки. Оставете да заври. Намалете огъня. Покрийте и оставете да къкри 10 минути. Варете, непокрито, като се разбърква от време на време, докато зеленчуците омекнат, още около 5 минути.





Виж още от категория "Бързо и лесно"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта