Регистрация

Солен пай

Автор:
Весела Лилкова
|
Дата:
26 May
|
Видяна:
680
Оцени рецептата

Необходими продукти: 

1 ч лук, нарязан 

1 ч зелена чушка, нарязана 

1/2 скилидка чесън, счукан 

2 с.л. растително масло 

680 г телешка кайма 

1/3 чаша вода 

1 ч.л. сол 

1/4 ч.л. пипер 

1 с.л. сос Уорчестър 

2 с.л. брашно 

1 яйце, леко разбито 

1 готово тесто за пай 

 

Начин на приготвяне:

Задушете лука, зелената чушка и чесъна в олиото докато омекнат след това добавете каймата и гответе, докато покафенее навсякъде. Изхвърлете мазнината и се добавя около 1/3 чаша вода. Добавете соса Уорчестър, солта, черния пипер и брашното. Гответе до сгъстяване. Покрийте тавичка за пай с тестото. Намажете с яйце. Прибавете останалото яйце в месната смес и след това изсипете сместа в приготвения блат. Пече се на 225 градуса в продължение на 8 до 10 минути.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта