Регистрация

Свинско филе с пикантен ябълков топинг

Автор:
Savatova
|
Дата:
24 Mar
|
Видяна:
629
Оцени рецептата

340 г бутилка готова марината с ябълков сайдер

595 г пълнеж за ябълков пай

1 кг свинско филе

 

Смесват се 2 с.л. от маринатата с пълнежа за ябълков пай; заделете. Заделете 1/4 чаша от маринатата. Поставете свинското филе в запечатваща се торбичка и полейте с останалата марината; затворете. Мариновайте в хладилник в продължение на поне два часа. Извадете и изпечете на скара за около 35 мин. Мажете често с маринатата по време на печене. Оставете да престои 10 минути преди да нарежете. Сгорещете ябълковата смес и поднесете с филийките свинско.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта