Регистрация

Свинско с каперси

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
20 Jul
|
Видяна:
795
Оцени рецептата

340 г свинско филе, нарязано на тънки ленти

1/2 ч салатен дресинг или майонеза

1/4 ч галета

1 с.л. настърган пармезан

1 с.л. маргарин

1 скилидка чесън, счукан

1 с.л. мляко

1 с.л. каперси, отцедени

1 ч.л. лимонов сок

 

Намажете щедро месото с 1/4 ч майонеза. Смесете галетата и пармезана. Оваляйте месото в сместа. Разтопете маргарина. Добавете чесъна и гответе, докато омекне. Намалете огъня. Добавете свинското и гответе, докато месото вече не е розово. Смесете останалата майонеза, млякото, каперсите и сока и разбъркайте хубаво. Поднесете с месото.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта