Регистрация

Свинско по индонезийски

Автор:
irina
|
Дата:
20 Jun
|
Видяна:
636
Оцени рецептата

2 кг свинско, нарязано на хапки

1 глава лук, нарязан

2 с.л. червени чушки, счукани

4 скилидки чесън, счукан

1 с.л. сок от лайм

2/3 ч соев сос

3 с.л. кафява захар

 

Запържете свинското месо, лука, червените чушки и чесъна на висок огън в тиган, като периодично се разбърква за около 20 минути или докато добре покафенее. Добавете сока от лайм, соевия сос и кафявата захар. Намалете огъня и оставете да къкри в продължение на 15-20 минути. Поднесете върху ориз.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта