Регистрация

Свинско по бразилски

Автор:
marcheva
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
694
Оцени рецептата

1,5 кг свинско филе

За глазурата:

1 ч мед

1/4 - 1/2 ч портокалов сок

щипка джинджифил и карамфил на прах

 

Намажете месото с глазурата. Пече се, леко покрито, до готовност, като се маже 2-3 пъти по време на печене. Поднася се с черен боб и ориз и салата с краставици и лук.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта