Регистрация

Свинско задушено по мексикански

Автор:
marcheva
|
Дата:
09 Jun
|
Видяна:
1456
Оцени рецептата

680 г свинска плешка, нарязана на малки кубчета

1 ч бульон

3/4 ч лук, нарязан

1/2 с.л. чесън, счукан

450 г замразена царевица

425 г черен боб, консерва, отцеден

115 г зелени люти чушки, фино нарязани

1/2 ч.л. чили на прах

1/2 ч.л. листа риган

225 г доматен сос

1 с.л. брашно

 

Сложете всички съставки в тенджера и оставете да заври. Покрийте съда много добре и оставете на бавен огън за около 2 -1/2 часа, докато месото омекне. Отстранете мазнината от повърхността.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта