Свински ребърца с кисело зеле на микровълнова фурна
Категории
- Агнешко /103/
 - Алкохолни напитки /28/
 - Барбекю /82/
 - Билки и подправки /2/
 - Боб и зърнени храни /316/
 - Бонбони /66/
 - Бързо и лесно /24/
 - Вегетариански /162/
 - Гарнитура /55/
 - Говеждо месо /347/
 - Десерти /949/
 - Дивеч /44/
 - Желета и конфитюри /26/
 - За деца /8/
 - Закуска /242/
 - Зеленчуци /90/
 - Зърнени /5/
 - Касероли /100/
 - Колбаси /28/
 - Консервиране /40/
 - Курабийки /348/
 - Мексиканско /163/
 - Морска храна /290/
 - Напитки /81/
 - Ориз /120/
 - Основни /221/
 - Основно ястие /404/
 - Паста /379/
 - Патица /16/
 - Печива /315/
 - Пикантни /126/
 - Пиле /259/
 - Плодове /54/
 - Подправки /17/
 - Празнични /27/
 - Предястия /1342/
 - Регионална кухня /135/
 - Рецепти за домашни любимци /1/
 - Салати /309/
 - Сирене /87/
 - Сладкиши и десерти /263/
 - Снаксове /24/
 - Сосове /252/
 - Супи /469/
 - Торти /324/
 - Уред за бавно готвене /102/
 - Хляб /164/
 - Храна за домашни любимци /1/
 - Шоколад /25/
 - Ядки /19/
 - Яйца /55/
 - Ястия с плънка /42/
 - Яхнии /54/
 
2 с.л. масло
1/4 ч ситно нарязан лук
2 с.л. кафява захар
1/8 ч.л. пипер
1/2 ч.л. сол
2 с.л. горчица
1/2 ч кетчуп
3 ч кисело зеле, отцедено
1 голяма ябълка, почистена от сърцевината и нарязана
2 ч.л. семена ким
1,3 кг ребърца, нарязани на парчета
1. В топлоустойчива, неметална купа, разтопете маслото в микровълновата фурна за 30 секунди.
2. Добавете лука, кафявата захар, черния пипер, солта, горчицата и кетчупа.
3. Сгорещете, непокрити, в микровълновата фурна за 3 минути.
4. В топлоустойчив, неметален съд за готвене, сложете киселото зеле, ябълките и семената ким. Разбърква се добре.
5. Потопете всяко ребърце в сос и сложете върху киселото зеле. Изсипете останалия сос отгоре. Сгорещете, покрито в микровълновата фурна за 15 - 18 минути или до пълна готовност на месото.


ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ