Регистрация

Свински пържоли "Миланезе"

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
17 Sep
|
Видяна:
1211
Оцени рецептата

4 пържоли свинско филе

1/2 ч брашно

2 яйца, разбити

1 ч галета

1 ч настърган пармезан

3 с.л. масло

 

Смесете галетата и пармезана в плитка купа. Потопете пържолите в брашно, след това в яйце, след това в сместа с галета. Разтопете маслото в голям тиган и запържете пържолите. Намалете огъня, покрийте и оставете да къкри около 3 мин. Свалете капака и продължете готвенето, до пълна готовност на пържолите. Подправете със сол и черен пипер; сервирайте с лимон и разбъркани с масло сварени спагети.

 





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта