Регистрация

Свински котлети с ориз

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
651
Оцени рецептата

4 свински пържоли, нетлъсти

2 ч вода

1 ч.л. сол

2 с.л. олио

1 ч ориз

1 кутия крем-супа от гъби

брашно

1/4 чаша вода

 

Сложете 2 ч подсолена вода да заври. Добавете ориза и гответе, докато омекне. Запържете оваляните в брашно и подсолени пържоли в олио. Добавете гъбената супа и 1/4 чаша вода. Покрийте и гответе за 15 мин. Сложете ориза на дъното на йенска тенджера и покрийте с пържолите и соса. Пече се 30-45 минути на 180С до омекване.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта