Ребърца със соев сос
Категории
- Агнешко /103/
 - Алкохолни напитки /28/
 - Барбекю /82/
 - Билки и подправки /2/
 - Боб и зърнени храни /316/
 - Бонбони /66/
 - Бързо и лесно /24/
 - Вегетариански /162/
 - Гарнитура /55/
 - Говеждо месо /347/
 - Десерти /949/
 - Дивеч /44/
 - Желета и конфитюри /26/
 - За деца /8/
 - Закуска /242/
 - Зеленчуци /90/
 - Зърнени /5/
 - Касероли /100/
 - Колбаси /28/
 - Консервиране /40/
 - Курабийки /348/
 - Мексиканско /163/
 - Морска храна /290/
 - Напитки /81/
 - Ориз /120/
 - Основни /221/
 - Основно ястие /404/
 - Паста /379/
 - Патица /16/
 - Печива /315/
 - Пикантни /126/
 - Пиле /259/
 - Плодове /54/
 - Подправки /17/
 - Празнични /27/
 - Предястия /1342/
 - Регионална кухня /135/
 - Рецепти за домашни любимци /1/
 - Салати /309/
 - Сирене /87/
 - Сладкиши и десерти /263/
 - Снаксове /24/
 - Сосове /252/
 - Супи /469/
 - Торти /324/
 - Уред за бавно готвене /102/
 - Хляб /164/
 - Храна за домашни любимци /1/
 - Шоколад /25/
 - Ядки /19/
 - Яйца /55/
 - Ястия с плънка /42/
 - Яхнии /54/
 
1 ч соев сос
1 ч вода
1 ч бяло сухо трапезно вино
1/4 ч кафява захар
2 скилидки чесън, счукан
1 с.л. смлян джинджифил
1/4 ч сусамово семе
1,5 кг ребърца
В голям съд смесете първите седем съставки. Нарежете ребърцата на порции и ги сложете в тенджерата със соса. Оставете да заври и оставете да къкри за 30 минути, като ребърцата се обръщат от време на време. Извадете ребрата от соса и ги поставете на един слой в плитка тава за печене. Отстранете мазнините от соса и намажете месото с част от соса. Печете на 180С за 30 минути или докато омекнат, като от време на време се обръщат и мажат с останалия сос. Оставете под грила за около 5 минути, за да се запекат хубаво.


ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ