Регистрация

Пица с гъби

Автор:
яна маринова
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
688
Оцени рецептата

225 г фино смляно телешко или пуешко

1 ч сос за пица

1 консерва нарязани гъби, отцедени (130 г)

1 готово тесто за пица (280 г)

225 г настърган чедър

 

Загрейте фурната до 220ºС. Намажете с мазнина тава за пица. Сложете тестото и притиснете равномерно. Печете на 220ºС в продължение на 5-8 минути или до златисто кафяво. Запържете каймата в тиган и отцедете. Добавете соса и гъбите. Изсипете сместа равномерно върху частично изпечения блат и поръсете със сиренето. Печете на 220ºС в продължение на 10-15 минути или до златисто кафяво.

 





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта