Регистрация

Печени бъркани яйца

Автор:
radito
|
Дата:
11 Sep
|
Видяна:
991
Оцени рецептата

2 с.л. маргарин

1 1/2 ч шунка, нарязана

1/2 ч зелен лук, нарязан на филийки

1 кутия крем-супа от гъби

12 яйца

115 г настърган Чедър

1/2 ч течна сметана

 

Загрейте фурната до 225ºС.

Намажете с мазнина 2-литрова йенска тенджера. В голям тиган разтопете маргарина. Запържете лука до омекване. Междувременно, в голяма купа разбийте яйцата, добавете сметаната и шунката. Изсипете сместа с яйцата в тигана с лука и разбъркайте добре. Загрява се на умерен огън. Не разбърквайте постоянно. Гответе, докато яйцата се посгъстят и изсипете в подготвения съд. Изсипете супата равномерно отгоре. Пече се на 125С в продължение на 30 минути; поръсва се със сиренето и се пече още 10-15 минути.





Виж още от категория "Яйца"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта