Регистрация

Пай с ревен

Автор:
george
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
1102
Оцени рецептата

1 ч ревен, нарязан на парчета от по 2,5 см

1/2 тесто за пай

1 ч захар

2 яйца

1 ч мляко

Канела

 

Разточете и поставете тестото за пай на дъното на тавичка за пай. Сложете ревена отгоре и се поръсва с 1/2 чаша захар. Разбийте яйцата и добавете още 1/2 чаша захар и млякото. Изсипете сместа върху ревена. Поръсете с канела. Пече се на 180 градуса за 45 минути.





Виж още от категория "Яйца"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта