Регистрация

Омлет с наденица и ябълки

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
18 Feb
|
Видяна:
778
Оцени рецептата

1 ч салатен дресинг

2 с.л. брашно

1/2 ч.л. сол

1 ч мляко

12 яйца, разделени

1 1/2 ч свинска наденица, запържена и отцедена

1 ч настърган Чедър

3/4 ч нарязани ябълки

 

Смесете 1/2 чаша салатен дресинг, брашното и солта и постепенно се добавя млякото и разбитите жълтъци. Гответе като разбърквате непрекъснато на слаб огън, до сгъстяване. Сваля се от огъня и се оставя да престои за 15 мин. Добавете разбитите на сняг белтъци. Изсипете в плитка тава, застлана с намаслена восъчна хартия. Пече се на 215С градуса в продължение на 20 минути. Обърнете върху кърпа. Внимателно отстранете хартията. Покрийте със смес от останалия дресинг за салата, наденицата, 3/4 чаша сирене и ябълките. Навийте, като започнете от късия край. Поставете в чиния за сервиране със затворения край надолу. Поръсете веднага с останалото сирене.





Виж още от категория "Яйца"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта