Регистрация

Киш с пушена сьомга и козе сирене

Автор:
george
|
Дата:
20 Jul
|
Видяна:
612
Оцени рецептата

1/2 тесто за пай

1 1/2 ч настърган пармезан

150 г пушена сьомга

3 стръка зелен лук, ситно нарязан

8 яйца

1 пакет от 225 г крема сирене, меко

60 г козе сирене

1 1/2 ч сгъстено мляко

1/2 ч.л. прясно смлян черен пипер

2 с.л. фино нарязан пресен босилек

 

Сложете тестото по дъното и стените на 25 см тавичка за пай; подрежете и навийте краищата на руло. Печете на 180С в продължение на 5 минути или до златисто кафяво. Поръсете с половината пармезан. Покрийте със слой сьомга и зелен лук. Разбийте яйцата, крема сиренето и козето сирене в купа с миксер, до гладкост. Добавете сгъстеното мляко и пипера, като разбивате добре. Изсипете върху слоевете. Поръсете с останалия пармезан и босилека. Печете на 180 градуса за 1 час или докато клечка за зъби, поставена в центъра излезе чиста. Оставете за 15 минути преди да поднесете.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта