Регистрация

Ананасов пунш

Автор:
lubo
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
712
Оцени рецептата

1/2 ч захар

1/2 ч вода

2 пръчици канела

1/4 ч лимонов сок

1,3 л ананасов сок, охладен

1 л газирана вода

750 мл бяло шампанско

 

Кипнете водата и канелата; намалете огъня. Покрийте и задушете за 15 мин. Покрийте и оставете в хладилника в продължение на поне 2 часа или докато се охлади. Извадете канелата от сиропа. Точно преди сервиране, смесете сиропа с останалите съставки в купа за пунш.





Виж още от категория "Напитки"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта