Регистрация

Сайдер с ром в уреда на бавно готвене

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
05 Mar
|
Видяна:
304
Оцени рецептата

Необходими продукти:

4 пръчки канела, натрошени

1 ч.л. бахар, цели зърна

1 ч.л. карамфил, цели зърна

7 ч ябълков сок

1/3 ч кафява захар

1 ч ром 

маргарин или масло

 

Начин на приготвяне:

Вържете канелата, бахара и карамфила в тензух. Сложете торбичката в уреда за бавно готвене, заедно с ябълковия сок, рома и кафявата захар. Покрийте и варете на слаб огън за 3 до 4 часа. Извадете тензухената торбичка. Налейте горещия пунш в чаши; пуснете около 1/2 чаена лъжичка масло на повърхността.





Виж още от категория "Напитки"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта