Регистрация

Печени лешници със зеленчуци

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
25 Nov
|
Видяна:
790
Оцени рецептата

Необходими продукти:

115 г лешници

85 г галета

1 морков, настърган

1 глава лук, настърган

1 ябълка, настъргана

1 с.л. доматено пюре

1 ч.л. паста Мармит

1 с.л. зехтин

Чесън на вкус

 

Начин на приготвяне:

Изпечете лешниците на около 150С и ги обелете. Поставете зеленчуците във вода и сварете за няколко минути, заделете водата. Смесете всички съставки, загладете, покрийте с галета и печете 40 минути на 200 градуса. Сервира се със сос направен с доматено пюре, чесън и заделената вода.





Виж още от категория "Ядки"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта