Киш с наденица и чедър
Категории
- Агнешко /103/
 - Алкохолни напитки /28/
 - Барбекю /82/
 - Билки и подправки /2/
 - Боб и зърнени храни /316/
 - Бонбони /66/
 - Бързо и лесно /24/
 - Вегетариански /162/
 - Гарнитура /55/
 - Говеждо месо /347/
 - Десерти /949/
 - Дивеч /44/
 - Желета и конфитюри /26/
 - За деца /8/
 - Закуска /242/
 - Зеленчуци /90/
 - Зърнени /5/
 - Касероли /100/
 - Колбаси /28/
 - Консервиране /40/
 - Курабийки /348/
 - Мексиканско /163/
 - Морска храна /290/
 - Напитки /81/
 - Ориз /120/
 - Основни /221/
 - Основно ястие /404/
 - Паста /379/
 - Патица /16/
 - Печива /315/
 - Пикантни /126/
 - Пиле /259/
 - Плодове /54/
 - Подправки /17/
 - Празнични /27/
 - Предястия /1342/
 - Регионална кухня /135/
 - Рецепти за домашни любимци /1/
 - Салати /309/
 - Сирене /87/
 - Сладкиши и десерти /263/
 - Снаксове /24/
 - Сосове /252/
 - Супи /469/
 - Торти /324/
 - Уред за бавно готвене /102/
 - Хляб /164/
 - Храна за домашни любимци /1/
 - Шоколад /25/
 - Ядки /19/
 - Яйца /55/
 - Ястия с плънка /42/
 - Яхнии /54/
 
1 готов блат за пай
1/2 ч нарязан лук
450 г пикантна наденица, натрошена
1 буркан (115 г) гъби
1 с.л. магданоз, на люспи
Щипка чесън на прах
1 1/2 ч настърган Чедър
2 яйца
1/4 ч.л. нарязана зелена чушка
1/8 ч.л. сол
1 ч мляко
Червен пипер
Сложете блата в кръгла тавичка за пай. Печете 10 минути. Запържете наденицата с лука, до кафяво и отцедете. Смесете наденицата с гъбите, магданоза, чесъна, Чедъра, яйцата и нарязаната зелена чушка и разбъркайте добре. Изсипете в блата и покрийте със сирене. Смесете млякото и яйцата, разбийте на пяна и се изсипва върху сиренето. Поръсете с червен пипер и се пече на 160 градуса за 50 минути или докато сиренето леко покафенее и кишът стегне.


ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ