Регистрация

Киш с лук

Автор:
Невена Тодорова
|
Дата:
07 Mar
|
Видяна:
441
Оцени рецептата

За киша:

10 яйца

1/2 ч брашно

1 ч.л. бакпулвер

1/4 ч.л. сол

450 г извара

450 г настъргано сирене

1/2 ч масло - разтопено

За пълнежа:

2 големи глави лук

1/2 ч.л. семена ким

1 с.л. масло

 

Загрейте фурната до 200 градуса.Смесете продуктите за киша и заделете. Запържете лука, зеленчуците и кима в тиган с маслото. Поставете задушените съставки яйчената смес и разбъркайте добре. Намажете правоъгълна тавичка с масло. Добавете сместа и печете на 200С за 15 мин. Намалете до 180С и печете още 30 мин.





Виж още от категория "Яйца"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта