Испански омлет
Категории
- Агнешко /102/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /22/
- Вегетариански /160/
- Гарнитура /50/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /937/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /240/
- Зеленчуци /89/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /347/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /118/
- Основни /215/
- Основно ястие /400/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /125/
- Пиле /250/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /26/
- Предястия /1341/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /306/
- Сирене /86/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /249/
- Супи /464/
- Торти /323/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /162/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /54/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
hodjeva
|
Дата:
20 Sep
|
Видяна:
396
1 глава лук, нарязан
2 с.л. масло или маргарин
1 консерва (225 г) домати, нарязани
1 ч.л. сол
3 яйца, добре разбити
2 с.л. лют сос
Крекери
Настъргано сирене
В средно голям тиган, запържете лука в маслото; прибавете доматите, солта, лютия сос и яйцата. Когато сместа се запържи, изсипете крекерите отгоре и се поръсва с настърганото сирене.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ