Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 10, част 1



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 10, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1374

Репортерът Георги Георгиев пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Георги Георгиев

Излъчен на 10.06.2019

Първа част

Готви репортерът Георги Георгиев

Пет дни поред ще сядаме на масата в компанията на: репортера от НОВА, който винаги е а наша страна - Георги Георгиев; модела, който опитомява от африкански лъвове до телевизионни продуценти - Емануела Толева; ослепителното лице на здравословното хранене - Енджи Касабие; дизайнера, който пръска естетика от София до LA - Алекс Ковачев и момичето, което киното открадна от баскетбла - Доротея Толева.

Дебютантът в кулинарната надпревара - Георги Георгиев от рубриката На твоя страна има ясна концепция за вечерята и дълъг списък с продукти. Той заявява, че в разгара на пролетта иска храната да мирише на свежест и отива в кварталния плод-зеленчук, където има доверие в качеството на стоката. Купува лимони за домашна лимонада, лапад за гарнитура към основното, чушки за пошираните яйца, ягоди за десерта, портокали за напояване на бишкотите и още пресни подправки, зелени салати и киселец.

В месарския магазин влиза за агнешко, но излиза с готово мариновано месо и готов сос за глазиране на мръвката от вино и кости. На финала се отбива и до луксозен магазин за вина, за да си избере бяло, червено и десертно вино. Всичко е напазарувано - време е за готвене.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта