Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 10, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 10, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1109

Георги Георгиев посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 13, епизод 10

Излъчен на 10.06.2019

Трета част

Гости посреща Георги Георгиев

Дотук дебютният за седмицата домакин показа, че се справя стегнато и с пазаруването, и с готвенето. Ясната концепция, макар и понякога неправилна според критиките на шеф Манчев, даде търсените резултати. В кухнята нямаше драми, имаше помощник, но той бе сякаш само за украса и морална подкрепа. Сега Георги Георгиев е готов да посрещне новата си компания на мястото, където се събира с най-добрите си приятели на хапване и пийване.

А докато Георги реди трапеза, в лимузината компанията предполага какво ще има за вечеря. С тост си пожелава да валят десетки и усмивки през следващите пет дни, а после се радва на обстановката на посрещане. Крайградската къща е стилно обзаведена, просторна и видимо създадена за сядане на трапеза. Масата е идеално пролетно украсена, а на нея плата със сирена, колбаси и салати чакат да бъдат опитани. Тогава идва неудобният въпрос от Доротея "това морков ли е" и всички разбират за алергията на актрисата.

Разговорите се завъртат около бременност и отглеждане на деца. Какво има да сподели от личен опит всеки от гостите - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта