Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 10, част 4



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 10, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1113

Оценките на Георги Георгиев в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 10, сезон 13

Излъчен на 10.06.2019

Четвърта част

Оценките на репортера Георги Георгиев

Дотук домакинът се срави като по конец. Избра страхотно място за посрещане на гости - вилата, в която се събира с приятели за удоволствие. Напазарува от проверени магазини и заложи на пролетно меню, за да е в тон с настроението. След това сготви, стриктно спазвайки общоприетите правила и своите разбирания за ястията. Дори си викна и помощник - негова приятелка, която обаче не готвеше, а съблюдаваше за грешки в ролята на втори чифт очи.

С пристигането си гостите бяха очаровани от атмосферата на мястото и прекрасната пролетна трапеза. Първият сериозен разговор, който захванаха, бе за отглеждането на деца и се оказа леко сконфузен. При сервирането на основното Георги обясни кое как се прави, но тактично и с ловки журналистически похвати пропусна да спомене, че е купил агнешкото директно мариновано, а сосът към него - готов. Десертът обаче си бе лично направен. За съжаление алергичната към моркови Доротея, се оказа и алергична към ягоди. Но пък успя да ги позибута от слдкиша и да му се наслади.

Въпреки леките забележки по различни части от вечерята, които всеки от гостите призна, изненадата се оказа уцелване на абсолютната десятка. Каква бе тя и колко точки получи журналистът Георги Георгиев - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта