Регистрация

Тест за характер според любимата паста

28 Feb 2017   /   nina123   /   Видяна: 2112
Тест за характер според любимата паста

Веселяците си хапват фусили, а себелюбците - талятели.

Човечеството познава над 300 вида тестени изделия, които се включват в общото наименувание ПАСТА. В зависимос от формата, цвета, дължината, дебелината на тестото, извивките, набраздеността на повърхността, големината на дупката и наличието на плънка на щанда с тестените варива се появяват още и още продукти с родина Италия. Ценителите на този тип ястия неминуемо са опитали поне две дузини видове, за да преценят къде е чара на всеки продукт и кой е техния любим. Спред foodpanda.com любимата паста издава характера на човека. Сайтът прави класификация на взаимовръзката между пастата и нрава на онзи, който я предпочита.

Любителите на спагети са праволинейни. Спагетите са най-известната и широкоразпространена паста, затова и радват онези, които не обичат експерименти и иновации. Традиционалистите в живота биха избрали и традиционна паста. Това са хора, които живеят в норми, спазват правила и имат граници, които не прекрачват.

Привържениците на равиоли са емоционални. Страстни и всеотдайни към всичко, което обичат, тези хора никога няма да се превърнат в скучна компания. Дори и най-обикновената история, разказана от тях, може да ви разплаче, защото умеят да улавят чувствата, да ги усилват чрез собствената призма на мирогледа си и след това да ги предават на околните. Хубаво е да имате такива приятели.

Феновете на талятелите са егоцентрици. Ако човек обича да си хапва дебелите плоски спагети с малка дупка в средата, то знайте, че също обича да бъде център на вниманието. Подобен тип хора истински се радват когато получават комплименти, да говорят от трибуна и да показват успехите си. Нафукани и себелюбиви те обаче са готови винаги да се притекат на помощ и да кажат онова, което мислят – честно и право в очите. Същото важи и за онези, които обичат фетучини и лингуини.

Запалените по традиционни макарони са хора, затворени в себе си. Те ще предпочетат домашния уют пред шумната компания. Обикновено имат малко приятели, но пък истински. Често тези хора се занимават с наука или играят компютърни игри. Ако ви допуснат в собствения си свят, ще откриете как са си създали пространство, в което са си самодостатъчни. В тази тяхна интересна вселена ще бъдете поканени след много усилия. Към тази група спадат и обичащите паста пене.

Предпочитащите фусили са душата на купона. С подобен човек няма да скучаете и той е естествен лек срещу лошото ви настроение. Ако сте решили обаче да отидете на почивка с любител на фусилите, пригответе се въобще да не стигнете до квартирата и леглото. Забавни, ексцентрични и вечно бодри и изпълнени с енерия и позитивизъм, около тях винаги е шумно и има много хора. Затова понякога са заети да ви обърнат внимание.

Обичащие паста орзо са слънчеви, но сприхави хора. Наподобяващата ориз паста е любима на онези усмихнати и ведри същества, които ще станат много навъсени и дори агресивни, ако прекъснете дейността им с молба да ви помогнат или просто да ви обърнат внимание. Ако пък сте решили да направите забележка на такъв човек, порявете цялата дипломатичност, на която сте способни, защото рискувате всичко да свърши със скандал. Ако пък им направите комплимент, ще получите цялата топлота на благоразположението им.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Вода от варене на паста – модерна добавка за сосове

Световни топкулинари подправят сосовете си с вода от сварените макарони и спагети.   виж още »

Любимите сезонни храни издават темперамента

Предпочитаните плодове и зеленчуци в ястията издават човешкия темперамент. виж още »

Четирите основни темперамента си имат любим плод

Агресивният холерик обича кисели плодове, флегматикът се радва на сладост, а меланхоликът си хапва малки червени плодчета. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта