Регистрация

Ябълки отприщват женската полова мощ

11 Jul 2014   /   nina123   /   Видяна: 3472
Ябълки отприщват женската полова мощ

Само една ябълка на ден повишава сексуалната активност на нежния пол.

Всеки е чувал майтапът за диетата със секс и ябълки, но италиански учени, цитирани от таблоида Дейли мейл откриха истинската връзка между плода на раздора и креватните изпълнения. Изводите от проучването носят радостна информация за жени и мъже от всякакви възрасти, защото са публикувани седмици преди да започне ударното зреене на ябълки и плодът да се настани удобно по щайгите и тарелките на почти всеки хранителен магазин.

Ябълката повдига дамското либидо, заявяват учените и описват експеримента си, в който се включват 730 здрави италианки на възраст между 18 и 45 години. Жените са разделени на две групи. В едната влизат онези, в чието седмично меню се пада поне по 1 ябълка на ден, а другата – по-малко от една на 24 часа. Били изследвани и други хранителни навици на участничките и тези, които приемали хормонални добавки и доказани продукти афродизиаци били отстранявани докато „бръсначът“ не оставил и в двете групи само жени, които се хранят сравнително нормално, разделени единствено по критерия „изядени ябълки за ден“.

На следващия етап от проучването била анкетата за сексуалната активност. Дамите трябвало да отговорят на въпроси, свързани с половия им живот, които най-общо казано засягали честотата и продължителността на акта, силата на изпитаното удоволствие, цялостното желание за секс и самооценка върху либидото. Анкетната карта позволявала определяне на процентно отношение спрямо всеки един въпрос, а най-накрая резултатите от двете групи били съпоставени.

Оказало се, че жените, които ядат минимум по една ябълка на ден са сексуално по-активни от тези, които отбягват плода, като ги водят с малко над 30%. Представителките на нежния пол, които пък си хапвали по 2-3 и дори повече ябълки на ден били истински сексуални хищници. Но изводите от проучването далеч не свършват до тук.

Жените, които често ядат ябълки изпитват по-голямо удоволствие по време на половия акт – доказателство, което според изследователите ще подтикне дори онези дами, които не обичат здравословния и полезен плод да си го хапват в името на силния оргазъм. Освен това фибрите в ябълковите обелки стимулират тялото да изглежда добре и правят кожата по-гладка и нежна, а жената на подсъзнателно ниво приема тези предимства с допълнителна наслада по време на акта.

Ябълките провокират и нормализирането на количествата на естрогените в тялото, което е още една причина да карат нежния пол да се чувства женствено и да помагат за лишаване от месечния дискомфорт свързан с менструацията и всички произтичащи от нея вторични пречки за половия акт като отпадналост, подуване, болка в главата, корема и гърдите, гадене. Затова дали от здравословна гледна точка, с цел диетичен и природосъобразен начин на живот или като афродизиак, ЖЕНИТЕ ТРЯБВА ДА ЯДАТ ПО ЕДНА ЯБЪЛКА НА ДЕН, заключват със съвета си учените.

А ако искате да вложите ябълките в нещо вкусно - ето нашите предложения за рецепти с ябълки.

Кифлички с ябълков пълнеж

Ябълков пай с ядки и сметана

Ябълки с канела и кисело мляко

Кекс с ябълки, канела и ядки

Ябълкова Шарлота с канела и стафиди

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Какво съдържа една ябълка

Плод с пектин, витамини, минерали, полезни мазнини, аминокиселини, фитостероли, малко калории и много ползи за организма – това е ябълката. &nb виж още »

Български билки за вдигане на либидото

Четири отвари от родни билки, с които самолетът няма и да поиска да кацне. виж още »

Диета – секс, ябълки и пак секс

Хапването на плодове, съчетано с продължителна креватна гимнастика ви помага да се вталите. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта