Регистрация

Български билки за вдигане на либидото

17 May 2017   /   nina123   /   Видяна: 8599
Български билки за вдигане на либидото

Четири отвари от родни билки, с които самолетът няма и да поиска да кацне.

Лечението с билки е прието за алтернативна медицина с доказани ползи върху цялото тяло. България е една от страните, в които расте голямо разнообразие от лечебни треви, храсти и дървета, които могат да изцерят с корени, листа, стебла, цветове и плодове. В повечето случаи билките нямат странични ефекти, затова се препоръчват особено при хора с алергия към медикаменти или такива, на които хуманната медицина не помага.

Потентността е основен проблем, от който се оплакв всеки трети човек в света. По един или друг начин хората не успяват да се насладят на желания от тях полов акт. Тогава на помощ идват билките, които често пъти се оказват дори по-ефективни и със сигурност по-малко вредни от откритията на медицината в тези деликатна тема. Каналът Баба Знае посочва четири билки за потентност, а ние от kulinarno.bg открихме как можете да си направите вълшебни отвари за полова мощ и наслада от тях.

1. Бабини зъби за удължаване на ерекцията. Едногодишното тревисто растение си е спечелило заслужено славата на българска виагра. Отварата от него стимулира организма да приозвежда лутенизиращ хормон, който засилва отделянето на тестостерон. Освен това билката кара кръвта да се движи по-активно. Затова като бонус към затоплените крайници, мъжете получават и по-чести и по-продължителни ерекции. Същата запарка от стебла и листа на бабини зъби помага на нежния пол да регулира менструалния си цикъл, прочиства кисти от яйчниците и заздравява цялостно женската полова система.

Бабините зъби могат да бъдат отровни, ако се оберат след зреене на цветовете. Затова е добре да не разчитате на себе си, а да си потърсите билката в специализирани аптеки. Прави се запарка като 2 с.л. бабини зъби се накисват за 10 минути в 400 мл вряла вода. Можете да подсладите напитката с мед. Приема се по три пъти на ден в продължение на седмица, после се прави почивка.

2. Жълтият кантарион повишава желанието за секс. В България е известен още под името христова кръв или христова чудотворка. По традиция се бере на Еньовден. Заздравяващото действие, което има билката е особено активно върху половата система както на мъже, така и на жени. Предпазва от болести, предавани по полов път като действа заздравително на всякакви ранички и вътрешни разкъсвания, през които най-лесно се внедряват микробите в тялото. Освен това има дизенфекциращо действие. Доказано повишава желанието за ласки като действа отпускащо на нервната система, но същевременно раздвижва кръвта и води до усещане за сигурност. Ако прекалите с него можете да изпаднете в състояние на лека замаяност или наркоза, което се описва също като опиянение от алкохол.

Не превишавайте препоръчителната доза за приготвянето на отварата. В 600 мл кипяща вода се слагат три чаени лъжици сушени връхчета от жълт кантарион и се оставя да врат в продължение на 7 минути. След това напитката се маха от котлона и се оставя под капак за 10 минути. После се разделя на две дози – сутрешна и вечерна, като е добре вечерната да е 400 мл., а сутрешната – 200 мл.

3. Магарешкият трън лекува простатата и възвръща младостта на половата система. Дарява със сексуална сила, жизненост, бодрост и издръжливост. Повдига самочувствието и увереността, затова се препоръчва и за хора в стрес или с предстоящи сценични изяви. Сигурен помощник в леглото и на двата пола, билката си печели достойно място в българската природна аптека.

От цветовете на магарешкия бодил се прави отвара, като 2 с.л. сушен цвят се кипва за 10 минути в 600 мл вода. Пие се на малки глътки през целия ден и по възможност не се приема с храна или в близост след хранене. Може да се приема дълго време без да се очакват странични или нежелани ефекти.

4. Мурсалският чай превръща мъжкото достойснство в стомана. Цялостно укрепва и подсилва организма. В редица родопски села отварата от мурсалски чай е традиция за закуска при мъжете, за да бъдат здрави и да радват жените си щом дойде нощта. Вярва се, че мурсалският чай помага както за безпроблемно зачеване, така и за износване на здраво дете. Бременните обаче трябва да пият малки дози от отварата. А тя се приготвя като 5 стръка изсушен мурсалски чай се накъсват в 500 мл вряща вода и се оставят да кипят за 5 минути. След това се държат още 10 минути под капак. Може да се пие по всяко време, но най-много ползи ще извлечете, ако го пиете топъл и сутрин на гладно.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Домашен сироп от глухарчета, наричан мед от глухарчета

Глухарчето като билка и как се прави мед  от глухарчета, сок от глухарчета и природни лекарства с глухарчета?   виж още »

Народна медицина с лозови листа

Запарка за имунитет от сушени гроздови листа и гел за разширени вени и възпалени пъпки от природата.   виж още »

Еньова буля гадае с билки, треви и слънце

На Еньовден растенията имат особена лековита сила, слънцето обръща лице към зимата, а Бай Еньо тръгва по света, за да зарадва с плодородие заслужилите виж още »

КОМЕНТАРИ

anonymous12-06-2023
However breast cancer is significantly less common in men propecia without prescription Fobair and Spiegel 2009 state that studies reported sexual problems including vaginal pain continue to be severe at follow up in women treated with chemotherapy for premenopausal breast cancer
anonymous23-03-2023
best place to buy cialis online reviews However, he can also feel that this black chess piece is in his body, and nothing will happen, so naturally he will not care
anonymous10-05-2019
Ето още няколко билки подобряващи либидото: https://www.libidozone.com/black-ant-cherna-mravka-6-h-2000-mg.html

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта