Регистрация

Изобилие от сладкиши за страстна нощ

25 Jun 2013   /     /   Видяна: 3592
Изобилие от сладкиши за страстна нощ

С подходящия десерт можете да спечелите благоразположението на половинката.

Доказано е, че редица продукти и храни могат да повлияят както положително, така и отрицателно на либидото. Чрез дразнения на вкусовите рецептори и мириса, можете да предизвикате дори сексуална възбуда, която да подсилите и от някои „тайни“ съставки в ястието. Единственото важно, което трябва да имате на ум, ако решите да се възползвате от еротичните свойства на храните е, че трябва да се внимава с количеството на изяденото, защото при преяждане кръвта „слиза“ в корема на хората; това води до усещане за спокойствие и отпуснатост; кръвното налягане се понижава, а ние търсим обратния ефект – кръвта да се ангажира с работа една идея по-надолу от корема. За целта ни трябват кръворазширяващи продукти, които така да съчетаем, че хем да не може да се прекали количествено с ястието, хем то да влияе позитивно на аромат, вкус и визия, хем да носи и нужната доза романтика. Така че най-подходящи са десертите, и то съчетани с чаша вино.

kulinarno.bg ще ви открехне за няколко хитри съставки, които да имате предвид при приготвянето им, за да бъдат те сигурен помощник за еротичните ви планове.

Смело с шоколада – той е богат на  киселината фенилалин или още ендорфин, която повишава самочувствието, усещането за щастие и желанието за правене на лудории. Сещате се за какво говоря, нали? Точно това трябва е да е настроението на партньора, преди да се отдадете един на друг. Ако влагате тази съставка в десерт, най добре е да е топъл или течен, за да може да се абсорбира по-бързо. Ако искате да придадете особена нежност на шоколадовия десерт, добре е да има лек маслен вкус.

Мажете с мед – пчелният прашец в този сладък и полезен продукт е мощен либидо стимулатор. Според преданията индийците мажели пениса си с мед, за да привличат повече дамите, а освен това вярвали, че ще порасне и ще повиши издръжливостта си. знае се, че Хипократ горещо е препоръчвал яденето на мед за трайно подобряване на сексуалните функции и подвизи.

Канелата пали фитила – едновременно тя смъква нивото на кръвната захар и създава усещане за бодрост и енергичност. Силен вагинален стимулатор, тя разгорещява дамите, а на мъжкия мозък въздейства, карайки го да активизира фантазиите си. Имайте предвид обаче, че с ароматната подправка не трябва да се прекалява, защото понижава нивото на кръвната захар. Така си направете плановете, че да не се пада повече от ½ ч.л. канела на човек.

Плодове – витаминозната еротика от природата. Техните аромати и вкусният им сок провокират устните да търсят целувка. Не случайно комбинацията на ягоди с шоколад е приета за най-любовния десерт. За  доказано въздействие върху нагона можете да се доверите още на пъпеш, кокос,  праскови, смокини, круши, папая, нар, боровинки. Постарайте се така да подберете плода, че да не е прекалено воднист (за интимна вечеря с идеи за последващ секс динята е крайно неподходяща).

Ванилията подлудява сетивата – древна ацтекска рецепта за мощен афродизиак, достигнала и до наши дни, описва тази скъпа подправка като събуждащо средство на сексуалните духуве у човека. Сексолозите пък са категорични – мирисът на ванилия предизвиква желание за интимна близост у половинката.

Ако идеята ви е допаднала, сега потърсете в сайта рецепта с избраните от вас съставки. И все пак, на който и от продуктите да сте се спрели за романтичната вечеря у дома ви, не разчитайте единствено и само на храната да гарантира на 100% успеха ви. Ние можем само да стискаме палци. 

 

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

В Деня на изневярата – уроци по съблазняване с храна

Каква храна се поднася на потенциален партньор, за да се гарантира дълга и страстна нощ?   виж още »

Храни, които подобряват секса според Наталия Кобилкина

Мъжете да си хапват морски дарове и да пият фреш от ананас преди любовния акт. Жените да залагат на пресен спанак. виж още »

Сладкишите разстройват мъжете

Над 60 грама захар на ден в менюто на мъжа предизвиква нещастие и депресия. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта