Регистрация

Храни, които подобряват секса според Наталия Кобилкина

17 Nov 2017   /   nina123   /   Видяна: 4523
Храни, които подобряват секса според Наталия Кобилкина

Мъжете да си хапват морски дарове и да пият фреш от ананас преди любовния акт. Жените да залагат на пресен спанак.

Списъците с храни – афродизиаци са много и всяка култура разполага със свои изпитани методи за вдигане на либидото и при двата пола. Несъмнено пикантните ястия, аспержите и магданозът, шоколадът, някои плодове и зърна са сред основните продукти, които препоръчват сексолозите на хората със занижено либидо. Други просто обичат да правят секс на гладно, за да не подскача скорошната вечеря в корема им, създавайки неприятни звуци и усещания по време на полов акт.

Какво е добре да се яде преди секс и защо – на този въпрос отговаря експертът в интимните междучовешки отношения Наталия Кобилкина в своя канал „Съветите на Д-р Ко“. Според сексоложката храненето преди любовни подвизи не е само с цел вдигане на либидото, но има задача и да подобри усещането от самия акт. Освен за здраве и издръжливост, човек трябва да яде и с умисъл за вкуса и аромата на тялото си и течностите, които отделя то по време на креватната гимнастика.

1. Белтъчините увеличават фертилността. Д-р Ко препоръчва консумацията на богати на белтъчини ястия час преди секс. Добре е да подберете месо с нисък процент на мазнините, защото те изискват енергия за преработката си и водят до засилена мудност, а не това ви трябва. Според експертът най-добрите продукти за хапване преди страстна нощ са морските дарове. Миди, скариди, калмари, раци и бедна на мазнини риба ще заситят празния стомах, ще се превърнат в енергия и мощ и няма да натоварват с тежест и подуване.

2. Спанакът е богат на фолиева киселина. Това е добре да го знаят дамите, които правят секс с цел зачеване. Фолиевата киселина е задължителна добавка към менюто на жените, които искат да забременеят или са в първия триместър на бременноста си. Тя се освоява по-добре от естествени източници, а един от най-мощните такива е спанакът. Затова хапнете купа със спанак, изпийте чаша вино и се хвърлете в завивките. Пък... каквото сабя покаже.

3. Не яжте миризливи храни преди секс. Не е тайна, че много от храните изхвърлят своите аромати чрез потта. А когато искате да блеснете в леглото като изкусен прелъстител, мирисът на лук, чесън, запръжка и чубрица едва ли ще бъде във ваша подкрепа. Подлучените ястия ще предизвикат неприятен дъх не само в устата, но и на кожата и интимните части. Така рискувате да отблъснете партньора и да създадете в него нагласа, че тялото ви ухае повече на тиган и мамината кухня, отколкото на страст.

4. Хапвайте ананас и пийте сок от ананас преди секс. Наталия Кобилкина твърди, че ананасът е онзи плод, който прави вкусът на мъжката семенна течност неустоимо привлекателен за дамите. Цялото тяло на мъжа започва да ухае в хармония с женските еротични търсения. Мъже, ако ще правите секс след няколко часа, си хапнете плод ананас, който бавно ще се превърне за оставащото време във вашия най-силен и ароматен помощник за съблазняване. Ако обаче леглото ви зове по-скоро, изпийте един бърз фреш от ананас, който ще се абсорбира по-лесно. Други подходящи плодове са бананите, прасковите, мандарините. Този съвет важи и за жените, които се притесняват от аромата на телесните си течности.

5. Запарка от шипки за издръжливост и привлекателна миризма. Ако не разполагате с ананас, то поне ще намерите пакетче чай у дома си. Шипката е подходяща билка за мотивиране на организма преди полов акт. Тя подобрява оросяването – оттам и ерекцията. При дамите предизвиква засилване на интимната сензитивност. При силния пол отприщва енергията и забавя еякулацията. Ако изпиете чаша чай преди любовен акт, ще убиете минали неприятни миризми, ще активизирате духа и тялото и ще се почувствате по-готови да свалите дрехите.

Какви са вашите малки кулинарни тайни преди секс – споделете с нас в коментарите под статията или на фейсбук страницата на kulinarno.bg.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Български билки за вдигане на либидото

Четири отвари от родни билки, с които самолетът няма и да поиска да кацне. виж още »

Магданозът гарантира качествения секс

Зелената подправка прави дамите неустоими, а мъжете – неудържими. виж още »

Изобилие от сладкиши за страстна нощ

С подходящия десерт можете да спечелите благоразположението на половинката. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта