Регистрация

Кулинарни новини

Категори

НОВИ РЕЦЕПТИ

Странни кухненски уреди
Странни кухненски уреди

Хитри уреди в кухнята, на които можем да разчитаме. виж още »

Бели бъбреци влизат в хранителния елит
Бели бъбреци влизат в хранителния елит

Кулинария с тестиси се превръща в модерно готвене на вкусни афродизиаци. виж още »

Какво представлява най-скъпият тако в света
Какво представлява най-скъпият тако в света

Най-скъпият мексикански сандвич с телешко набира популярност. виж още »

Кафе машина принтира лице върху напитка
Кафе машина принтира лице върху напитка

Вече можем да пием кафе със собствената си снимка. виж още »

Кока-Кола в микровълнова фурна
Кока-Кола в микровълнова фурна

Какво се случва с Кока Кола на микровълнова фурна? виж още »

Кувейт с рекорд на Гинес в Мазната категория
Кувейт с рекорд на Гинес в Мазната категория

2700 понички, 570 кг пържено пиле и 306-метрова опашка от хамбургери се записаха в Книгата на Гинес. виж още »

5-те летища с най-вкусна храна
5-те летища с най-вкусна храна

Къде може да се хапне вкусна храна преди полет? виж още »

Клуб сандвич – Ню Йоркското тестено изкушение
Клуб сандвич – Ню Йоркското тестено изкушение

При Клубът редовете хляб са задължително три, а в плънката има месо, листен зеленчук и сос. виж още »

Съюзът на пивоварите в БГ: Бирата носи щастие на Мондиала
Съюзът на пивоварите в БГ: Бирата носи щастие на Мондиала

През юни, юли и август се изпиват 60% от общото количество бира за годината.   виж още »

Авокадо инспектор, слушател на пармезан и сладоледен дегустатор стават модерни професии
Авокадо инспектор, слушател на пармезан и сладоледен дегустатор стават модерни професии

Три странни професии на дегустатор ни учат как да чуваме зрелостта на пармезана, да намираме идеално виж още »

Модерни продукти и по-големи порции в детските градини от есента
Модерни продукти и по-големи порции в детските градини от есента

Баниците и кифлите се заменят с авокадо, картофите и оризът - с киноа, а лелките ще сервират котидж, виж още »

Знаменитият шеф Антъни Бурдейн се обеси в стаята си
Знаменитият шеф Антъни Бурдейн се обеси в стаята си

Кой е Антъни Бурдейн и какво завеща на кулинарията и света?   виж още »

Щом езикът не усеща вкуса на шоколада, то и тялото не го желае
Щом езикът не усеща вкуса на шоколада, то и тялото не го желае

Ако се потиснат рецепторите за сладост на езика, сигналите до мозъка, че се хапва сладкиш са заблуде виж още »

Авокадото – актуална мода в световната кулинария
Авокадото – актуална мода в световната кулинария

Авокадото се връзва еднакво добре като добавка и в сладки, и в солени ястия и носи множество ползи н виж още »

На Черешова Задушница оставяме първата хапка на земята
На Черешова Задушница оставяме първата хапка на земята

На Черешова Задушница се ходи на гробища с питка и варено жито, а на Петдесятница се носят орехови л виж още »

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта