Регистрация

НАЙ-ЧЕТЕНИ РЕЦЕПТИ

Паста с миди и винен сос
Паста с миди и винен сос

Спагети с домати, зехтин и морски дарове. виж още »

Как се прави Оргазъм с Бейлис
Как се прави Оргазъм с Бейлис

Ледена алкохолна напитка с ликьор и портокал. виж още »

Божествени рибни хапки от бяла риба
Божествени рибни хапки от бяла риба

Ордьовър от бяла риба, украсен като за изискани гости. виж още »

Зелева супа с картофи и моркови
Зелева супа с картофи и моркови

Супа с прясно зеле и пилешки бульон. виж още »

Печени свински пържоли с чесън
Печени свински пържоли с чесън

Свинско с подправки на фурна. виж още »

Ордьовър с риба и червен хайвер
Ордьовър с риба и червен хайвер

Луксозно предястие с картофи, яйца, морски дарове и майонезен сос. виж още »

Зеленчуци с Бешамел и кашкавалена коричка
Зеленчуци с Бешамел и кашкавалена коричка

Зеле с моркови, грах и фасул в Бешамел на фурна, запечени под настърган кашкавал. виж още »

Салата от цвекло срещу простуда
Салата от цвекло срещу простуда

Рендосано цвекло с чесън и мед бори грип и настинка. виж още »

Чипс от захаросани моркови
Чипс от захаросани моркови

Сладък чипс от моркови, мариновани в захарен сироп. виж още »

Черешката на тортата - епизод 11, сезон 1
Черешката на тортата - епизод 11, сезон 1

Как Дим Дуков правеше шкембе чорба. виж още »

Две торти за Свети Валентин
Две торти за Свети Валентин

Каква торта подхожда на любимия човек - нежна и ефирна или силна и страстна? виж още »

Трик за гасене на фламбе
Трик за гасене на фламбе

Ако изпуснете контрола над огъня, бързо сипете оцет. виж още »

Черешката на тортата - епизод 25, сезон 2
Черешката на тортата - епизод 25, сезон 2

Певицата Йоанна сглабя домашна торта с течен шоколад. виж още »

Печени кренвирши с яйце и кашкавал
Печени кренвирши с яйце и кашкавал

Бърз обяд - пълнени кренвирши с кашкавал и подправки. виж още »

Пилешки кълки с банан, ананас, гъби и сметана
Пилешки кълки с банан, ананас, гъби и сметана

Пиле по хавайски с млечен сос и цитрусов нюанс. виж още »

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта