Регистрация

Пелмени със сос в гювеч

Пелмени със сос в гювеч
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3485

Задушени кнедли на фурна с майонеза и кетчуп.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 50 грама масло
  • 1 пакет пелмени (кнедли) - замразени
  • майонеза на вкус
  • кетчуп на вкус
  • сол и черен пипер на вкус
  • 1 ч.ч. вода

Начин на приготвяне:

1. На дъното на гювеча сложете бучката масло.

2. Върху него изсипете замразените пелмени, като ги облейте с кетчуп и майонеза на вкус.

3. Загрейте водата, сипете в нея сол и пипер, разбъркайте добре и залейте кнедлите.

4. Оставете ги да се пекат в гювеча с капак за 1 час на 180-200 градуса във фурна.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта