Регистрация

Домашна халва с канела и какао



Домашна халва с канела и какао
Лесно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 4002

Халва с карамел и царевично брашно, направена вкъщи.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Домашната халва не е трудна за приготвяне - напротив - рецептата се разлизира лесно дори и от хора, които нямат особени познания по кулинария и сладкарство. Просто карамелизирате малко захар с вода, изчаквате я да изстине, изсипвате в нея царевичното брашно, канелата и какаото и разбърквате леко подгрятата смес. После отново оставате на хладно. Основата е готова, а как ще я украсите, е въпрос на вашата фантазия.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта