Телешко със зеленчуци и италиански качамак
     Средно   |   Порции 2
  |   Видяна: 4662
    
Така се прави полента.
Запържено телешко месо се комбинира с качамак със сирене и задушени в масло тиквички, патладжани и люта чушка, за да се получи едно питателно пикантно основно ястие.
Най-важните съставки
вода, говежда плешка, говежда пържола, говеждо месо, зехтин, лук, люта чушка, магданоз, масло, настърган пармезан, пармезан, патладжан, праз лук, сирене, сламурено сирене, сол, сол и пипер, телешки котлет, телешко, телешко филе, тиквички, царевично брашно, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 55 мин.
 



 
		     
		     
		     
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ