Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 13, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 13, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1506

Дизайнерът Алекс Ковачев посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 13, епизод 13

Излъчен на 13.06.2019

Трета част

Домакин Алекс Ковачев

Дотук Алекс показа, че има вкус към визията на храната, но има и леки проблеми с нейното приготвяне. Затова на помощ в кухнята дойде съпругата му и носителка на плакета от Черешката - Гери Малкоданска. Двамата заедно се превърнаха в настървен за победа екип и направиха няколко предястия, риба за основно и чийзкейк с бял шоколад и манго. Не липсваха проблеми в готвенето, но те само доказаха, че Алекс не е от хората, които често влизат в кухнята, въпреки предходни негови твърдения.

Типично за интериорен дизайнер, домът на Алекс и Гери изглежда стилно, просторно и е модерно декориран. Гостите са впечатлено от обстановката, в която ще вечерят. Очакват ги салата с краставици, моцарела и черни домати комато, кошнички от авокадо с плънка от зеленчуци и сирена и мексиканското топло предястие "елотес кон крема" или печена царевица с лют сос от заквасена сметана, сирене и подправки. Следват топлите броколини с нар.

Разговорите се завъртат около професията на домакина. Той разказва на какво държи в обзавеждането, връзката си и отношенията с хората. Разкрива част от идеите на дома си и тайната на добрите семейни отношения.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3:30 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта