Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 13, част 4



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 13, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1478

Оценките на Алекс Ковачев в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 13, сезон 13

Излъчен на 13.06.2019

Четвърта част

Оценките на Александър Ковачев

Алекс се оказа човек със стил и модерно виждане за нещата. За разлика от интериорния дизайн, в кухнята обаче не успя да реализира целите си със собствени сили, затова викна на помощ своята съпруга - Гери Малкоданска. Като носиел на плакета на Черешката, чаровната синоптичка знаеше кое как се готви и каква харесва шеф Манчев. А като добра възлюбена, тя помогна на своята половинка да реализира кулинарните си идеи.

Дома, в който бяха посрещнати гостите, впечтляваше с уникален стил и изискан уют. Докато Алекс гощаваше компанията с няколко предястия, им разказа за професията си. Сега е ред на последното предястие - пица с блат от карфиол и топинг от сос и сирена. Таква бе сервирана и вчера - по рецепта на Енджи Касабие, но домакинът бе решен да направи по-красива и вкусна алтернативна пица, затова не смени тази част от менюто си.

За основно черешковците хапват лаврак, печен в сол и поднесен с гарнитура от аспержи и сос айоли с билки. Идеята за здравослова храна остава на заден план, когато се сервира десерта. Това е манго чийзкейк с основа от бисквити и кокосово масло, пласт от парчета прясно манго и крем от бял шоколад, сметана и извара.

Изненадата е забавна игра с тема професията на Алекс. Гостите трябва да разпознават цветове, а после, с вързани очи, и материи на докосване. Кой е най-добър в състезанието - гледайте в тази част. От нея ще разбрете и какви оценки получиха Алекс и Гери за вкусната домашна храна.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3:30 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта