Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 13, част 1



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 13, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2140

Александър Ковачев пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Александър Ковачев

Излъчен на 13.06.2019

Първа част

Алекс Ковачев в Черешката на тортата

Пет дни поред ще сядаме на масата в компанията на: репортера от НОВА, който винаги е а наша страна - Георги Георгиев; модела, който опитомява от африкански лъвове до телевизионни продуценти - Емануела Толева; ослепителното лице на здравословното хранене - Енджи Касабие; дизайнера, който пръска естетика от София до LA - Алекс Ковачев и момичето, което киното открадна от баскетбла - Доротея Толева.

Домакинът днес сподели, че готвенето за него е лекарство против стрес и обича да го прави. След това напазарува плодове и зеленчуци, поразрови се за бисквити и влезе в магазин за вино. Заяви че ще готви храна, която обикновен се прави в дома му. Но още с влизането в кухнята викна своята супруга и носителка на плакета на Черешката - Гери Малкоданска.

Готвенето на Алекс не прилича на поведение на човек, който обича да бъде в кухнята. Нито чийзкейкът, с който се захваща е познат на домакина и помощничката му. Така че се появяват съмнения, че презентацията на идеите и тяхната реализация нямат много общо. За начало се смилат бисквити, които се разбъркват с разтопено кокосово масло. Това е основата на сладкиша.

Отделно Алекс не се отказва от идеята си за пица с блат от карфиол, въпреки че вчера бе сервирана такава на гостите. Дали този ход няма да му изиграе лош номер - ще видим в предаването.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3:30 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта