Регистрация

Кулинарен тест: Закуската разкрива каква доза позитивизъм има в теб

26 Feb 2014   /   nina123   /   Видяна: 3253
Кулинарен тест: Закуската разкрива каква доза позитивизъм има в теб

Първото за деня ядене определя нивото на щастие, което излъчваме през деня.

Индийски мислители са префасонирали позната поговорка за дрехите и ума, като са казали, че „По закуската посрещаш и по усмивката изпращаш“. Те имат предвид, че ако човек е закусил правилно посреща всичко в деня с позитивизъм и решителност, а също така съумява и да се усмихне, изпращайки последните слънчеви лъчи. На базата на това твърдение е следващия английски тест, в който ще можете да установите какво е нивото на щастие и позитивизъм през деня ви, оценено по петобалната система. От вас се иска просто да отбележите какво включва закуската ви и да отчетете резултатите.

1. Закуската ви се състои от нещо тежко. На мнение сте, че денят трябва да започне с най-засищащото от всички основни ястия и затова залагате на английска закуска с месо и пържени яйца или картофки, не бихте отказали някои сандвич или още повече баница с боза и парче пица. Не ви интересува дали е здравословна или не – търсите сигурното наяждане.

2. Предпочитате закуската да е питателна, но не прекалено тежка. В тази категория влизат варените яйца, препечената филийка с масло и сирене, киселото мляко с мюсли, млечните готови закуски. Не искате да ви е прекалено тежко след това, но все пак не желаете и да огладнеете след 2-3 часа, затова избирате баланса.

3. Плодове и зеленчуци за закуска. Дали морков, ябълка, банан или нещо друго, расло на стрък и клон, важното за вас е да си доставите доза витамини като не прекалявате с калориите. все пак през деня ви очакват още хранения, които няма как да съобразите със здравословната страна на живота.

4. Някаква напитка за закуска е достатъчна. Дали просто едно кафе с мляко и захар, чай с мед или прясно изцеден сок, вие умеете да заместите първото ядене с течности, защото усещате, че имате нужда от хидратация, а стомахът ви още не се е събудил напълно, че да бъде натоварен качествено.

5. Не закусвате. По една или друга причина пропускате това хранене за деня. Дали заради спецификата на работното време или тоталното отсъствие на апетит, сте склонни първите няколко часа след ставане да не сложите нищо в устата си.

ОТГОВОРИ:

В отговорите се посочва коефициентът на щастие, което излъчвате към околните. То е равно на коефициентът на позитивизъм – т.е. видът щастие, което самите вие пък насочвате към себе си. Колкото по-висок е този показател, толкова по-лесно се справяте с трудностите в ежедневието, а също така и толкова повече сте ценени и харесвани от околните.

  • Не закусквам – 1 точка
  • Хапвам тежка храна – 2 точки
  • Предпочитам напитки за закуска – 3 точки
  • Закусвам с плодове и зеленчуци – 4 точки
  • Избирам нещо питателно, но здравословно – 5 точки

ПОДОБНИ СТАТИИ

Здравословни гатанки с храна за малки дечица

Изпитайте мъничето си за познания върху храните и позабавлявайте децата с въпроси за полезни и питателни хранителни продукти. Детски гатанки с храна. виж още »

Любимият плодов аромат издава характера

Любителите на малини се отдават на творчество, а харесващите банани разбиват сърцата. виж още »

Кулинарен тест: Пресметни колко пъти на седмица готви човек и на каква възраст е

Превърнете се в душа на купона и смайте приятели и потенциално гадже, като изчислите колко често прави храна у дома си и на колко е години. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта