Регистрация

Любимият плодов аромат издава характера

11 Apr 2017   /   nina123   /   Видяна: 2670
Любимият плодов аромат издава характера

Любителите на малини се отдават на творчество, а харесващите банани разбиват сърцата.

С идването на топлото време козметичната индустрия усилено залага на дезодоранти и парфюми, кремове и гелове за тяло и шампоани и балсами за коса с мирис на плодове. Сайтът foodpanda.com публикува проучване, според което любимият аромат издава тайни за харакера. Вижте кои плодове в козметиката на какъв тип темперамент отговарят.

Ябълката е предпочитан аромат от хората, които не искат да се разделят с детето в себе си. Тези, които обичат да ухаят на ябълки са освободени от предразсъдъци и умеят да се радват на малките неща в живота. Харесват животните и обикновено имат поне един домашен любимец. Човек с „ябълкова“ козметика никога не би ви излъгал, но и много трудно ще запази тайната ви.

Ягодата се харесва на превзети особи. Ягодовите парфюми са предпочитани от хора, които рядко биха заменили токчетата с маратонки. Ако ги поканите на разходка, за тях означава да се пошляете в някой МОЛ, а не да повървите из парка. Дори и да са изключително заети в ежедневието си, те винаги ще се появят с грим и прическа дори и на входно събрание или гости в комшийте.

Цитрусовите аромати се предпочитат от дейни хора. Портокал, мандарина или лимон ще надушите в косите на най-работливата и оправната колежка. За любителите на цитрусите задълженията винаги са на първо място и винаги, винаги, винаги всичко, което може да бъде свършено днес - ще бъде. Силната принципност а тези хора ги прави верни приятели. Те се влюбват трудно, но пък е за цял живот.

Банановите миризмички са любими на хората със силна и активна сексуалност. Замирише ли ви някой на банан, става дума за секс. Помнете обаче, че нивото в леглото на хората, ухаещи на банан е изключително високо, затова не се нахвърляйте към тях, ако не сте абсолюто уверен в себе си. Влюбчивите също трябва да се пазят от отношения с „банановия мирис“, защото е твърде вероятно да бъдат изоставени с разбито сърце.

Малината е аромат, предпочитан от меланхолиците. Те са способни да се напръскат с любимата си малинка, да отворят книга и да не покажат очите си навън през целия уикенд. Същевременно в главата им обаче се въртят множество екзистенциални въпроси и разсъждения за всичко в света. Тези хора могат да ви изненадат с богата обща култура и силна проницателност. Често се занимават с изкуство.

Прасковата е уханието на естетичния сладострастник. Хората, които предпочитат прасковения мирис в козметиката си лесно могат да накарат желан обект да се влюби в тях. Обикновено се занимават с една дейност, която поглъща цялото им време и са висококвалифицирани експерти в нея. Няма да ви зашеметят с интелекта си в много сфери на живота, но онова, което правят, го правят добре. Ценителите на прасковената козметика са подредени и методични. Често имат графици, които спазват изрядно, докато не се появи нов обект за поредната свалка.

Кокосовата козметика се използва от бохемите. Тези хора наистина ценят храната, сготвена с висококачествени продукти, обичат хубавото вино, кубинските пури и излежаването до обяд в почивните дни. Ако ги накарате да свършат минимална работа във времето, което са си самообявили за почивка, не разчитайте да направят каквото и да е. Ако пък очаквате стаята им да е подредена – такава няма да я видите. Въпреки това тяхната компания е забавна и интересна. Няма шанс да скучаете с човек, проедпочел кокосовия аромат.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Безброй ползи за здравето, имунитета и теглото с етерични масла от цитруси

Етеричните масла от лимон, грейпфрут и мандарина спомагат за сваляне на свръхтегло и горене на мазнини, засилват имунитета, подобряват концентрацията, виж още »

Любимите сезонни храни издават темперамента

Предпочитаните плодове и зеленчуци в ястията издават човешкия темперамент. виж още »

Четирите основни темперамента си имат любим плод

Агресивният холерик обича кисели плодове, флегматикът се радва на сладост, а меланхоликът си хапва малки червени плодчета. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта