Регистрация

Кулинарен тест: Пресметни колко пъти на седмица готви човек и на каква възраст е

04 Nov 2014   /   nina123   /   Видяна: 2904
Кулинарен тест: Пресметни колко пъти на седмица готви човек и на каква възраст е

Превърнете се в душа на купона и смайте приятели и потенциално гадже, като изчислите колко често прави храна у дома си и на колко е години.

Този трик е чисто математически, така че ако не ви излъжат с данните, няма как да се получи грешка. Е, разбира се, трябва да разчитате и на елементарните математически умения на събеседника си, затова не се опитвайте да оригиналничите с човек в силно нетрезво състояние. От вас се иска съвсем малко – да предоставите лист и химикалка на обекта на фокуса и да го помолите да смята внимателно и да не лъже в информацията, която ви дава.

Фокусът ще ви даде шанс да проявите оригиналност на приятелско събиране и дори да разберете дали човек, когото харесвате, е склонен да се захване за печката и умее ли да се справя със задачите в кухнята. Освен това ще научите възрастта на момче или момиче, което не иска да сподели гласно набора си. Разбира се, първо трябва да го убедите да направи малкия кулинарен тест, като внимателно спазва инструкциите. Вие трябва единствено да следвате последователността на въпросите. Можете да гарантирате конфиденциалност на „жертвата“ си, като й обясните, че след като приключите с теста, има пълното право да смачка листа и да го изхвърли, изгори, накъса и унищожи по какъвто начин сметне за добре. Вие НЯМА да гледате в този лист, защото не ви интересува нищо друго освен крайния резултат.

Ето и как да направите теста стъпка по стъпка:

1. Дайте лист и химикал на обекта на теста и го оставете да седне така, че да е сигурен, че не виждате резултатите.

2. Накарайте го да умножи по 2 колко пъти готви на седмица и след това да събере получения резултат с 5. Нека си запише това число.

3. Следва да умножи записаното число с 50, а после към произведението (полученото ново число след умножението) да прибави 1764.

4. Тук идва деликатен момент. От последното число сега трябва да се извади годината на раждане на човека. Бъдете убедителни, че не виждате листа. Разбира се, не надзъртайте в него, защото няма смисъл.

5. Сега във всеки случай се е получило трицифрено число. Накарайте обекта на теста да ви го каже, а след това да унищожи листа.

6. Разтълкувайте резултата – първата от трите цифри показва колко пъти на седмица човек готви. Вторите две ви казват на колко е години.

Забележка:  Тестът е невалиден за хората, които готвят над 9 пъти на седмица, защото числото е двуцифрено. Ако имате подозрения, че тестваният спада към тази група, питайте го директно дали готви повече от 10 пъти на седмица или не. Доказано е, че хората, които правят ястия над 7 пъти в седмицата, най-вероятно стоят в кухнята във връзка с професията си. Така че тестът е невалиден за готвачи. Според европейско проучване от 2013 година жителите на Стария континент средно готвят у дома си по два пъти на седмица. Така че не се притеснявайте от фалове.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Кулинарен тест за интелигентност, обща култура... плодове и зеленчуци

Проверете знанията си за основни плодове и зеленчуци  и научете изумителни непознати факти за даровете на природата, с които се храним ежедневно. виж още »

Кулинарен тест: За една нощ или за цял живот е партньорът ви?

Проверете чрез храна дали половинката ви има потенциал да бъде вечно с вас или планира да ви зареже, когато си омръзнете. виж още »

Кулинарен тест: Закуската разкрива каква доза позитивизъм има в теб

Първото за деня ядене определя нивото на щастие, което излъчваме през деня. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта