Регистрация

Еротичен масаж с език и... топено сирене

04 Nov 2013   /     /   Видяна: 6028
Еротичен масаж с език и... топено сирене

Проститутки в малайзия масажират с топено сирене, което облизват от тялото.

Еротичните масажи са познати на човечеството от дълбока древност като техника за предразполагане на тялото към сексуални преживявания и същевременно като метод, допринасящ за неговия релакс и прочистването на кожата. Практикувани са хилядолетия преди Христа в Древен Рим, Египет, Месопотамия, Елада, но най-ранните сведения за тях са открити в документите на Япония и Китай. Важна предпоставка за качествения краен резултат са както уменията на масажиста, така и използваните за обтривката на тялото продукти, защото на сетивата се въздейства и чрез аромати, които също предразполагат ума към ертотични помисли, а тялото - към повишаване на сензитивността.

И докато днес модерните масажисти предимно използват екстракти от растения и най-вече плодове и цветя за постигането на пълно блаженство по време на еротичния масаж, то преди броени дни света узна за нова съставка в основата на възбуждащото разтриване. Оказа се, че в малайзийската столица Куала Лумпур професионални проститутки под прикритие предлагат на своите клиенти еротична разтривка с разтопени сирена.

Търсенето и предлагането на женска плът в страната е законово забранено, но момичетата, извършващи нетрадиционната услуга, определят себе си като масажистки. Те обясняват, че ароматът на сиренето предизвиква в ума усещане за мирис на възбудено голо женско тяло. Преди да го разлеят по плътта на клиентите, те го нагорещяват и след това покапват толата млечна течност по определени зони на удоволствието според техните вярвания. Тук е моментът да кажем, че тези жени идват предимно от Китай и Индия – страни, които владеят до съвършенство тайните на еротичните техники.

Интересно е също как завършва сеанса. След като ръцете са втрили дълбоко в порите течната сиренена смес и са я оставили леко да се втвърди, масажистките я махат от тялото като я облизват старателно с език и я изсмукват нежно с устни. Властите твърдят, че това далеч не е края на модерния в Малайзия сеанс, но френски козметици обясняват, че иновацията в грижата за кожата и сетивността ще се наложи като световна практика. Те са на мнение, че полезните вещества в млечния продукт подхранват тялото с редица витамини и минерали, които се пропиват дълбоко под кожата благодарение на високата температура на течността.

 

А ако сте решили да вложите топеното сирене в кулинарни изобретения, а не в еротични игри - ето няколко предложения:

Пилешка яхния с топено сирене в доматен сос

Пилешки бутчета на тиган със сметана и топено сирене

Свинско с топено сирене и гъби

Сандвичи с домати, кашкавал и билки

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Ядете лук – желаете секс

Лукът и чесънът са едни от най-силните афродизиаци въпреки неприятната миризма. виж още »

Магданозът гарантира качествения секс

Зелената подправка прави дамите неустоими, а мъжете – неудържими. виж още »

Изобилие от сладкиши за страстна нощ

С подходящия десерт можете да спечелите благоразположението на половинката. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта